За нас

Терариуми създадени с любов

Нашата мисия

Знаем, че изграждате връзката с природата във вашите домове и офиси благодарение на стайни растения.

Ние от Terrariumeu, решихме да укрепим и разнообразим тази връзка. Разработихме много продукти, като въведехме нова перспектива на стайните растения и ги представихме по ваш вкус. Сложихме край на самотата на растенията в техните саксии и създадохме техни собствени светове.

Сигурни сме, че оригиналността им няма да ви позволи да откъснете поглед от тях.

Ръчна изработка

Нашите продукти са изцяло ръчно изработени, включително стъклените контейнери. Ние държим на ръчната изрботка на нашите продукти имайки предвид, че всеки ръчно изработен артикул е уникален и единствен по рода си.

Елегантност и естественост

Терариумите придават елегантност на вашия интериор със стъклени съдове и естественост с растителната среда вътре.

Различни тематики

Нашите тератиуми са разделени на различни тематики според вуса на всеки. Когато разглеждате нашите модели, можете да намерите подходящата тема за вас.

Лесна поддръжка

Грижата за терариумите е много лесна тъй като растенията в тях изискват просто малко количество вода.

Подарък

Растенията и фиурките отразяващи вашите идеи могат да бъдат прекрасен подарък и най-добрият начин да отразите вашите емоции.

Иновативност

Ако ви е писнало от класическите саксии терариумите са оргиинална алтернатива за вас. Оставете посредствеността на страна, изненадайте себе си и любимите хора с един нов и вдъхновяващ заместител на класическите саксии.

Устойчивост

Ние знаем, че дните ви са натоварени и изтощителни. Затова избираме растения, които са по-устойчиви.

Дълъг живот

Ако обръщате само минимално колличество внимание, тези терариуми могат да продължат да украсяват дома или офиса в продължение на години.